SC MAX SRL este una dintre cele mai mari firme cu capital 100% romanesc din sud-est-ul Romaniei. Valorile companiei nostre contureaza viziunea si obiectivele pe care ni le-am propus inca de la inceput.

Consideram ca brand-ul Max nu ar putea exista fara acest set de valori, care ghideaza comportamentul nostru zilnic fata de clienti, parteneri si colegi. Obiectivul nostru principal este acela de a furniza produse si servicii de calitate. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii si furnizorii nostri.

CALITATE

Principalul nostru obiectiv este reprezentat de cresterea continua a calitatii produselor si serviciilor pe care le oferim.

PUNCTUALITATE

Punem accentul pe punctualitate si incercam de fiecare data sa respectam termenele de livrare pe care le stabilim.

PROFESIONALISM

Consideram ca atat clientii, cat si partenerii MAX merita sa fie tratati intr-un mod cat mai profesionist.

COMUNICARE

Fie ca ne referim la clienti, fie ca vorbim de colegii sau partenerii nostri, consideram buna comunicare ca fiind cheia succesului.

PERSEVERENTA

In ceea ce ne priveste, perseverenta si eforturile sustinute pentru dezvoltarea companiei au reprezentat reteta succesului.

RESPECT

Ii tratam pe ceilalti asa cum ne-am dori ca ceilalti sa ne trateze pe noi. Apreciem diversitatea si respectam toate opiniile.

CORECTITUDINEA

Atat in relatia cu clientii, cat si cu partenerii MAX, corectitudinea reprezinta un principiu de la care nu ne vom abate niciodata.

SERIOZITATE

Seriozitatea este una din valorile cele mai de pret in cadrul S.C. MAX S.R.L. si reprezinta unul din motivele pentru care am evoluat.