Credem in dezvoltare profesionala si ne e marim constant echipa!
Descopera job-urile disponibile

``Un om care nu munceşte nu ştie să preţuiască munca altuia.`` - Alexandru Vlahuţă
SC MAX SRL

POSTURI DISPONIBILE

Sunteti in cautarea unui loc de munca? MAX poate fi solutia potrivita

Punem accentul pe profesionalism, devotament si dorinta continua de a ne perfectiona. Daca aceste trei caracteristici nu va sunt straine si sunteti in cautarea unui loc de munca, nu ezitati sa aplicati pentru unul dintre joburile disponibile sau sa ne contactati in vederea stabilirii unui interviu. Pe langa salariu, la MAX vei avea parte si de alte beneficii despre care vom discuta fata in fata, in timpul interviului.

De ce sa va alaturati echipei MAX?

Aveti oportunitatea de a lucra la una dintre cele mai mari companii din domeniul distributiei materialelor de constructii din sud-est-ul Romaniei, intr-un colectiv mare, format din persoane competente si disponibile sa impartaseasca cu dumneavoastra experienta acumulata de-a lungul timpului. Nivelul salarial este avantajos, creat in functie de competenta si aveti posibilitatea sa va rotunjiti veniturile prin bonusuri substantiale, in functie de rezultatele dumneavoastra.

Cum te poti alatura echipei MAX?

Primul pas catre o viitoare cariera la MAX este aplicarea la unul din joburile disponibile prin trimiterea unui C.V. Daca veti fi selectionat, va vom contacta telefonic in vederea stabilirii unui interviu, moment in care vom discuta toate detaliile.

Murfatlar
Postat acum o zi
Medgidia
Postat acum o zi
Cernavoda, Mangalia
Postat acum o zi
23 August, Cernavoda, Medgidia, Murfatlar
Postat acum o zi
Cernavoda, Mangalia, Medgidia
Postat acum o zi