Descopera serviciile pe care Max le ofera.

Transport asigurat
de la Max la tine acasa

Oferim transport asigurat cu mijloace auto specializate, in toate punctele de lucru Max. In functie de valoarea comenzii, transportul se poate efectua gratuit sau contra-cost.

Consultanta specializata
in magazine si online

Echipa noastra ofera tuturor clientilor consultanta specializata la raft sau online, pentru a alege cele mai bune solutii pentru necesitatile tale.

Calcul materiale de constructii necesare

Consultantii Max te vor ajuta sa calculezi necesarul de materiale necesare pentru orice proiect pe care il ai in desfasurare, indiferent de complexitatea acestuia.

Comenzi speciale
de la parteneri

Doresti un produs pe care nu il avem in stoc si este produs de catre un partener Max? Iti putem aduce produsul pe comanda, in timp scurt.

Plata in rate egale
cu 0% dobanda

Cumperi orice produs in 6 rate fixe, fara dobanda, prin intermediul Cardului de cumparaturi de la Raiffeisen Bank. Poti afla mai multe detalii aici.

Serviciu
colorare vopsele

Putem pune la dispozitia clientilor serviciul de nuantare computerizata a vopselelor lavabile si a tencuielilor decorative, in orice punct de lucru.

Catalog online
sa alegi ce-ti place

Ai in plan sa construiesti sau sa renovezi? Inainte sa ne vizitezi poti folosi catalogul online pentru a-ti alege produsele preferate!

Achizitii publice
prin SEAP

Venim in intampinarea nevoilor institutiilor prin implementarea sistemului de comercializare a produselor prin Serviciul Electronic de Achizitii Publice.

Revista Max
promotiile bat la usa

Informam constant clientii in legatura cu promotiile active. Distribuim lunar peste 40.000 reviste cu ofertele disponibile in magazinele Max.

Transport marfa cu
autocamioane cu macara

Asiguram transport (gratuit sau contra-cost) si descarcare rapida a marfurilor achizitionare cu autocamioane proprii echipate cu macara.

Parcare privata
la fiecare depozit

Asiguram transport (gratuit sau contra-cost) si descarcare rapida a marfurilor achizitionare cu autocamioane proprii echipate cu macara.