CARIERE LA MAX

SUNTETI IN CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA?

S.C. MAX S.R.L. poate fi solutia

La MAX punem accentul pe profesionalism, devotament si dorinta continua de a ne perfectiona. Daca aceste trei caracteristici nu va sunt straine si sunteti in cautarea unui loc de munca, nu ezitati sa aplicati pentru unul dintre joburile disponibile sau sa ne contactati in vederea stabilirii unui interviu.

De ce sa va alaturati echipei MAX?

Aveti oportunitatea de a lucra la una dintre cele mai mari companii din domeniul distributiei materialelor de constructii din sud-est-ul Romaniei, intr-un colectiv mare, format din persoane competente si disponibile sa impartaseasca cu dumneavoastra experienta acumulata de-a lungul timpului. Nivelul salarial este avantajos, creat in functie de competenta si aveti posibilitatea sa va rotunjiti veniturile prin bonusuri substantiale, in functie de rezultatele dumneavoastra.

Cum ma pot angaja?

Primul pas catre o viitoare cariera la MAX este aplicarea la unul din joburile disponibile prin trimiterea unui C.V. Daca veti fi selectionat, va vom contacta telefonic in vederea stabilirii unui interviu, moment in care vom discuta toate detaliile.

POSTURI DISPONIBILE