Informatii clienti:

Doriți  știți mai multe despre comanda online, plată și metodele de plată, dar și despre politica de retur?

Punem accentul pe profesionalism, devotament și dorința continuă de a ne perfecționa.
Comanda online este simplă și convenabilă. Puteți explora gama noastră diversificată de produse pe site-ul nostru și să plasați comandă în doar câțiva pași. Pentru plata comenzii, acceptăm diverse metode, inclusiv carduri de credit, pentru a vă asigura o experiență flexibilă.
În ceea ce privește politica de retur, vrem să vă simțiți complet mulțumit. Dacă există vreun motiv pentru care doriți să returnați un produs, vă rugăm să consultați politica noastră de retur pe site-ul nostru pentru detalii specifice. Suntem aici pentru a vă oferi suport și asistență, fie că este vorba despre procesul de comandă, plată sau returnarea unui produs. Ne dorim să aveți o experiență plăcută și fără probleme în fiecare etapă a cumpărăturilor online. Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

CUM COMAND?

Cu siguranță! Site-ul nostru vă oferă posibilitatea de a comanda produsele dorite cu doar câteva click-uri. Vă invităm să explorați gama noastră variată și să plasați comanda online pentru a beneficia de produse de calitate și servicii excelente. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem ca și client!

Transportul la domiciliu nu este inclus in pretul produselor.

Pentru livrarea in localitatea din care face parte Depozitul Max sau in alte localitati, transportul este asigurat, insa contra-cost, in functie de kilometri suplimentari. Pentru plasarea comenzilor online, transportul este calculat în funcție de greutatea coletului și a distanței parcurse.

Termenul de livrare variază în funcție de locație și serviciul de livrare utilizat. În general, livrările sunt efectuate în intervalul de 1 la 5 zile lucrătoare. Pentru informații precise, vă recomandăm să ne contactați direct. Ne străduim să asigurăm o experiență eficientă și promptă pentru clienții noștri.

După livrarea comenzii, vă rugăm să verificați integritatea produselor. Dacă întâmpinați orice problemă sau aveți nelămuriri, suntem la dispoziția dumneavoastră pentru asistență. Feedback-ul dumneavoastră este important, iar dacă sunteți mulțumit, vă invităm să ne împărtășiți experiența. Ne dorim să vă asigurăm că sunteți pe deplin satisfăcut, iar pentru orice întrebări suplimentare sau solicitări, vă invităm să ne contactați. Mulțumim pentru încrederea acordată și sperăm să vă bucurați de produsele achiziționate!

Da, veți primi factura odată cu livrarea comenzii. Efectuăm includerea facturii în pachetul de livrare pentru a vă asigura accesul facil la documentul fiscal imediat ce primiți produsele comandate. Dacă aveți întrebări suplimentare sau nevoie de informații adiționale, suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a oferi asistență. Vă mulțumim pentru alegerea făcută și pentru încrederea acordată!

CUM PLATESC? CUM RETURNEZ UN PRODUS?

În magazinele MAX, plata se poate face numerar, prin card bancar, card de cumpărături, iar pentru clienții care au contract încheiat cu societatea, este acceptată și plata prin OP.

Daîncepând cu anul 2016, puteți achita facturile la MAX în 6 rate egale, fără dobândaprin intermediul cardului de cumpărături Raiffeisen.

De asemenea, începând cu anul 2023, am început colaborarea cu 3 bănci prin care putem acordă credite. Ratele oferite de către TBI și UNICREDIT se aplică celor care doresc finanțare pe loc, în magazin (rate cu dobânda). Rate oferite de BRD prin finanțarea unui card de cumpărături care emite 6 rate lunare fără dobânda.

Criteriile de acordare sunt următoarele:

 • Solicitantul  aibă minim 3 luni la ultimul loc de muncă și 12 luni vechime totală.
 • Dacă este salariat și pensionar se pot cumula veniturile până la limita de pensionare: 63 femei și 65 bărbați.
 • Suma minimă acordată este de 1000 lei, pentru cumpărături în valoare de peste 1000 lei.

Pentru a returna un produs achizitionat online, acceseaza AICI politica de returnare.

Pentru a returna un produs achizitionat din magazinele MAX trebuie respectate urmatoarele observatii:

Societatea MAX SRL respectă prevederile Legii 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiilor asociate acestora și conferă consumatorului dreptul de înlocuire DOAR a produselor ce se dovedesc a fi defectuoase (a căror proba nu a putut fi efectuată în magazin) DOAR cu un produs identic cu cel achiziționat și cu condiția  obiectul  fie intact, fără urme de uzură și cu ambalajul original nedeteriorat .

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în termen de maxim 15 zile calendaristice de la dată la care cumpărătorul a adus la cunoștință lipsa conformității produsului.

Societatea noastră va restitui integral contravaloarea produsului achiziționat numai în situația în care repararea sau înlocuirea nu este posibilă (societatea nu are un produs identic pentru înlocuire sau atunci când costul necesar aducerii produsului la conformitate este mai mare decât prețul produsului).

Societatea noastră va restitui integral contravaloarea produsului achiziționat exclusiv prin transfer bancar, clientul având obligația  comunice în scris pe notificarea de retur date corecte asupra contului bancar și titularul acestuia.  Termenul de restituire al banilor este de maximum 14 zile lucrătoare.

Clientul nu-și poate exercită dreptul la retur sau înlocuire în pentru următoarele :

 • produsele ieșite din garanție;
 • produsele au fost achiziționate prin comandă specială;
 • produsele la metru, tăiate;
 • vopseaua mixată colorată;
 • produsele ce prezintă urme de folosință;
 • produsele fără ambalajul original.

Documentele în baza cărora se realizează înlocuirea mărfii:

 • bonul fiscal/factură fiscală în original
 • certificatul de garanție (acolo unde este cazul)
 • cerere de înlocuire + notificare

RETEAUA MAX

Pentru a afla cel mai apropiat magazin MAX, vă recomandăm să introduceți adresa dumneavoastră sau utilizați serviciile de geolocalizare pentru a găsi magazinul în proximitatea dumneavoastră. De asemenea, puteți apasa AICI pentru verificarea adreselor magazinelor MAX. Vă mulțumim pentru interesul acordat și vă așteptăm cu plăcere în magazinele noastre!

Pentru informații complete referitor la programul de funcționareadresanumăr de telefon și fax, adresa de e-mail, accesați din meniul principal REȚEAUA MAX -> MAGAZINELE MAX.

Pentru a afla dacă produsul căutat se află în depozit sau dacă este comercializat de către noi, vă recomandăm  contactați telefonic magazinul cel mai apropiat de dumneavoastră, numerele de telefond aflându-se AICI.

De asemenea, puteți folosi chat-ul de pe site pentru orice informații aveți nevoie.

În cazul în care ați întâmpinat neplăceri la unul dintre depozitele noastre, va încurajăm  ne contactați și  ne sesizați problemele întâmpinate, pentru a le remedia în cel mai scurt timp posibil. Ne puteți contacta telefonic pe numărul +40752215115 sau prin e-mail la adresa catalin.dumitru@max-srl.ro.