Infocenter

Sunteti in cautarea unui loc de munca? MAX poate fi solutia potrivita

Punem accentul pe profesionalism, devotament si dorinta continua de a ne perfectiona. Daca aceste trei caracteristici nu va sunt straine si sunteti in cautarea unui loc de munca, nu ezitati sa aplicati pentru unul dintre joburile disponibile sau sa ne contactati in vederea stabilirii unui interviu. Pe langa salariu, la MAX vei avea parte si de alte beneficii despre care vom discuta fata in fata, in timpul interviului.

CUM COMAND?

Din pacate, nu. Pentru moment site-ul are doar rol de catalog online, nu si de magazin online. Preluam comenzi doar telefonic 0241232018 si livram doar in judetele Ialomita si Constanta.

Transportul la domiciliu nu este inclus in pretul produselor.

Pentru livrarea in localitatea din care face parte Depozitul Max sau in alte localitati, transportul este asigurat, insa contra-cost, in functie de kilometri suplimentari. Mai multe detalii puteti afla de la directorul de magazin.

CUM PLATESC?

In magazinele MAX, plata se poate face numerar, prin card bancar, card de cumparaturi, iar pentru clientii care au contract incheiat cu societatea, este acceptata si plata prin OP.

Da, incepand cu anul 2016, puteti achita facturile la MAX in 6 rate egale, fara dobanda, prin intermediul cardului de cumparaturi Raiffeisen.

De asemenea, incepand cu anul 2022, am inceput colaborarea cu Banca Transilvania, pentru programul BT Direct. Ratele oferite de catre BT Direct se aplica celor care doresc finantare pe loc, in magazin (rate cu dobanda).

RETEAUA MAX

V-am pregatit o harta cu toate depozitele de materiale pentru constructii MAX. Apasati aici pentru a vedea harta.

Pentru informatii complete referitor la programul de functionare, adresa, numar de telefon si fax, adresa de e-mail, faceti click aici.

Pentru a afla daca produsul cautat se afla in depozit sau daca este comercializat de catre noi, va recomandam sa discutati cu reprezentantul de vanzari din departamentul din care face parte produsul respectiv. Puteti afla disponibilitatea unui anumit produs si contactand telefonic magazinul, numerele de telefond aflandu-se aici.

De asemenea, puteti folosi chat-ul de pe site pentru orice informatii aveti nevoie.

In cazul in care ati intampinat neplaceri la unul dintre depozitele noastre, va incurajam sa ne contactati si sa ne sesizati problemele intampinate, pentru a le remedia in cel mai scurt timp posibil. Ne puteti contacta telefonic pe numarul +40752215115 sau prin e-mail la adresa catalin.dumitru@max-srl.ro.

CARIERE LA MAX