Design trends

Portile din tabla decupata – ultima moda in materie de amenajari exterioare

Fie ca este vorba despre porti, garduri sau balustrazi, tabla decupata reprezinta cea mai la moda solutie de ingradirea a caminului dumneavoastra.

Noi consideram ca gardul reprezinta haina ce va imbraca casa, iar poarta calea spre caldura din caminul familiei dumneavoastra, de aceea va invitam sa rasfoiti printre zecile de modele de garduri si porti pe care le fabricam in atelierul propriu.

Portile si gardurile pe care le confectionam au dimensiuni standard si grosime de 3 mm, dar pot fi si personalizate in functie de proiectul dumneavoastra. Ca si proces de fabricatie, acestea sunt debitate la cnc, cu plasma, ulterior fiind slefuite, sudate si vopsite.

Consideram ca suntem cei mai buni in ceea ce facem, atat prin procesul de fabricatie cat si prin pretul mic si varietatea mare de produse care este de ordinul zecilor.

Portile pot fi achizitionate din magazinele MAX, din judetul Constanta, iar de distributia lor nationala se ocupa partenerul nostru materiale.ro, modelele si informatiile necesare putand fiind vizualizate AICI la categoria GARDURI SI PORTI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *