INTREBARI FRECVENTE

RETEAUA MAX

Cum aflu care este cel mai apropiat depozit MAX?

V-am pregatit o harta cu toate depozitele de materiale pentru constructii MAX. Apasati aici pentru a vedea harta.

Care este programul de functionare al depozitelor MAX?

Pentru informatii complete referitor la programul de functionare, adresa, numar de telefon si fax, adresa de e-mail, faceti click aici.

Doresc sa devin partener MAX. Ce trebuie sa fac?

Primul pas in vederea inceperii unei colaborari intre compania dumneavoastra si MAX ar fi sa ne trimiteti prezentarea firmei si o oferta, dupa care va vom contacta in vederea stabilirii unei intalniri. Gasiti adresele de contact aici.

PRODUSE, TRANSPORT, PLATI, RECLAMATII

Cum aflu daca produsul dorit se afla in stoc?

Pentru a afla daca produsul cautat se afla in depozit sau daca este comercializat de catre noi, va recomandam sa discutati cu reprezentantul de vanzari din departamentul din care face parte produsul respectiv. Puteti afla disponibilitatea unui anumit produs si contactand telefonic magazinul, numerele de telefond aflandu-se aici.

Transportul la domiciliu este inclus in pret?

Transportul la domiciliu nu este inclus in pretul produselor, insa in cazul in care comanda dvs. depaseste 200 RON, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT in localitatea in care se afla Depozitul MAX de la care ati achizitionat produsele.

Pentru livrarea in alte localitati, transportul este asigurat, insa CONTRA-COST, in functie de kilometri suplimentari. Mai multe detalii puteti afla de la seful de magazin.

Pot plati factura in rate?

Da, incepand cu anul 2016, puteti achita facturile la MAX in 6 rate egale, fara dobanda, prin intermediul cardului de cumparaturi Raiffeisen.

Cum pot depune o reclamatie?

In cazul in care ati intampinat neplaceri la unul dintre depozitele noastre, va incurajam sa ne contactati si sa ne sesizati problemele intampinate, pentru a le remedia in cel mai scurt timp posibil. Ne puteti contacta telefonic pe numarul +40752215115 sau prin e-mail la adresa catalin.dumitru@max-srl.ro.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati-ne.